Origo-Sánta Építő Zrt.

Fókuszunkban kifejezetten olyan nyugat-magyarországi befektetési célra is használható ingatlanok állnak, melyek lehetőséget biztosítanak Ügyfeleinknek az értéknövelési stratégiájuk megvalósítására.

Több mint 25 éves komplex ingatlanpiaci tapasztalatunk segítségével szeretnénk Partnereink számára könnyen elérhetővé tenni az ingatlanbefektetést a lehető legmagasabb hozam és időmegtakarítás mellett!

Miért dolgozzunk együtt?

Rugalmasan tudjuk kezelni a különböző nagyságú és időtávú befektetési célokat, ezáltal nemcsak a befektetési társaságok és profi magánbefektetők, de az ezen a területen kezdő magánemberek igényeit is képesek vagyunk maximálisan kielégíteni.

Kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerrel és megfelelő tapasztalattal rendelkező családi tulajdonú vállalkozásként egyaránt megértjük a magánemberek és a befektetési társaságok gondolkodását is, ezáltal sikeresen közvetítünk közöttük.

Kínált szolgáltatásaink, javasolt megoldá-saink nagy többségében gyakorlati alkal-mazóként saját tapasztalattal rendelkezünk, amely segít még jobban megérteni ügyfeleink szándékait, igényeit.

Ez a gyakorlati tudás adott esetben lehetőséget ad arra is, hogy egy-egy projektet ügyfelünkkel közösen valósítsunk meg.

Szívesen adunk és veszünk ingatlanokat, de ami a kettő között történik, az inspirál igazán bennünket!  

Legyen Ön is informált az új ingatlanokról!

Iratkozzon fel az Origo-Sánta hírlevelünkre, naprakész információkkal látjuk el a nyugat-magyarországi ingatlanpiacról!

Compare listings

Compare