Homestaging

A homestaging az ingatlanok eladásra vagy kiadásra való felkészítését jelenti, amelynek során ingatlanérték-növelést hajtunk végre. Az ingatlan legszebb arcát és a benne rejlő lehetőséget, előnyöket mutatjuk be szakértő segítségével. A cél, hogy az általunk kínált ingatlanban a vevők megtalálhassák álmaik otthonát beleképzelve vágyott életüket, vagy a befektetők megláthassák benne az üzleti lehetőséget.

Homestaging – a bevált módszer, amivel gyorsan és a lehető legjobb áron adhatjuk el ingatlanát!

A vevőközpontú lakásfelkészítés akár ingatlanfejlesztést is jelenthet. A felkészítési munkálatok mértéke függ a lakás állapotától, az elérhető legmagasabb ártól, az aktuális vevői igényektől, az eladó általi anyagi ráfordítás mértékétől, és az idő sürgetésétől.

Amikor fejlesztésbe fogunk és felújítunk egy ilyen ingatlant , akkor úgy bővítjük a funkciókat, hogy a modern igényeknek teljesen megfeleljenek ezáltal tudunk magasabb hozamot elérni anélkül, hogy Önnek bármi teendője lenne.

Szolgáltatásunk előnyei

Az ingatlanpiaci tapasztalatok azt mutatják, hogy a felkészített ingatlanok a lehető leggyorsabban, ráadásul milliókkal többért kelnek el, ezért a homestagingre szánt összeg többszörösen megtérül.

A homestagingelt ingatlanok kiemelkednek a piaci kínálatból és akár 15 – 30%-os értéknövekménnyel kelnek el, így megtérül a befektetett idő és pénz.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk ingatlana értéknövekedésében professzionális home staging segítségével!

Amennyiben nem szeretne várni, hívja kollégánkat:

+36 20 933 3440

Legyen Ön is informált az új ingatlanokról!

Iratkozzon fel az Origo-Sánta hírlevelünkre, naprakész információkkal látjuk el a nyugat-magyarországi ingatlanpiacról!

További SZOLGÁLTATÁSAINK

Kiegészítő szolgáltatásaink segítségével támogatni tudjuk a vételi folyamat minden aspektusát, legyen szó finanszírozásról, biztosításkötésről, statikai vagy műszaki ellenőrzési feladatokról.

Compare listings

Compare