Ingatlanértékesítés

Az általunk értékesített ingatlanok általában cégünk, vagy befektető ügyfeleink tulajdonát képezik. Számunkra nem a nagy darabszám vagy egy adott ingatlanra vonatkozó megbízás a cél, hanem az ügyfelünkkel épített tartós, bizalmi kapcsolat.

Több mint 25 éves komplex ingatlanpiaci tapasztalatunk révén megtaláljuk Önnek a legjobb értékesítési lehetőséget.

További két jellemző teszi különlegessé
szolgáltatásunkat!

  • Kizárólagosan az eladó, azaz Partnerünk érdekét képviseljük, számára biztosítjuk a lehető legkedvezőbb értékesítési pozíciót, hiszen a magas áron történő eladás közös érdekünk.
  • Szigorú diszkréció jellemzi a munkánkat, képesek vagyunk nyilvános értékesítési csatornákon kívül is a sikeres és gyors eladásra.

Szolgáltatásunk előnyei

  • Konzultáció keretében egyeztetjük azokat a szempontokat, kereteket és igényeket, melyek segítségével ki tudjuk alakítani az értékesítési stratégiát.
  • Tapasztalt, határozott fellépésünkkel kizárólagosan Önt képviselve ingatlanát a lehető legjobb áron és a legkedvezőbb feltételek mellett értékesítjük. Ingatlanértékesítési megbízás esetén kizárólag eladó ügyfelünk érdekében járunk el, etikai nyilatkozatban vállaljuk, hogy a vevő vagy harmadik fél által nem vagyunk érdekeltek.
  • Értékesítési szolgáltatásunk által rengeteg időt, idegeskedést és pénzt takarít meg.
  • Amennyiben szeretne háttérben maradni diszkréciónkra minden helyzetben számíthat, értékesítési szándékát nem fedjük fel harmadik fél számára, megbízását szigorúan bizalmasan kezeljük. Ügyfélkörünk és kiterjedt nyugat-magyarországi kapcsolatrendszerünk lehetővé teszi, hogy nyilvános internetes hirdetés nélkül is minőségi és előszűrt érdeklődőknek kínálhassunk ingatlanát.

Díjazás és jutalékrendszer

Célunk, hogy olyan önfinanszírozó szolgáltatást nyújtsunk, ahol az értékesítés során elért ár bőven fedezi a díjunkat. Így a lehető legjobb döntést hozhatja meg külön ráfordítás nélkül.

Előzetes költségátalány:

390.000 Ft + ÁFA (levonva a jutalékból)

Jutalékunk,

attól függően, hogy melyik nagyobb:

a vételár 2.5%-a + ÁFA, vagy
a limitár és a szerződött ár különbözetének (vételárprémium) 20%-a,
minimum 2 500 000 Ft + ÁFA

Segítünk ingatlana értékesítésében!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat!

Amennyiben nem szeretne várni, hívja kollégánkat:

+36 20 933 3440

Legyen Ön is informált az új ingatlanokról!

Iratkozzon fel az Origo-Sánta hírlevelünkre, naprakész információkkal látjuk el a nyugat-magyarországi ingatlanpiacról!

További SZOLGÁLTATÁSAINK

Kiegészítő szolgáltatásaink segítségével támogatni tudjuk a vételi folyamat minden aspektusát, legyen szó finanszírozásról, biztosításkötésről, statikai vagy műszaki ellenőrzési feladatokról.

Compare listings

Compare