Mitől testreszabott
ingatlankeresési szolgáltatásunk?

Az ingatlanvásárlás az egyik legnehezebb és legfontosabb döntés, amelyet bárki meghozhat anyagi, érzelmi és befektetési szempontból. Ezért fontos, hogy olyan partner segítségét vegye igénybe, aki szakmai tapasztalatával kizárólag a vevő érdekében eljárva időt és pénzt takaríthat meg. 

Több mint 25 éves komplex ingatlanpiaci tapasztalatunk révén mi ebben tudunk segíteni Önnek.

  • Konzultáció keretében egyeztetjük azokat a szempontokat, kereteket és igényeket, melyek segítségével ki tudjuk alakítani keresési profilját.
  • Kiterjedt nyugat- magyarországi kapcsolat-rendszerünk lehetővé teszi, hogy kizárólagos, meg nem hirdetett vásárlási lehetőségekhez is hozzájussunk, amelyek máshol nem érhetőek el.
  • Tapasztalt, határozott fellépésünkkel kizáró-lagosan Önt képviselve a választott ingatlant a lehető legjobb áron és a legkedvezőbb feltételek mellett biztosítjuk.
  • Beszerzési szolgáltatásunk által rengeteg időt, idegeskedést és pénzt takarít meg.
  • Amennyiben szeretne háttérben maradni diszkréciónkra minden helyzetben számíthat, keresési szándékát nem fedjük fel harmadik fél számára, megbízását szigorúan bizalmasan kezeljük.

Díjazás és jutalékrendszer

Célunk, hogy olyan önfinanszírozó szolgáltatást nyújtsunk, ahol az Ön vásárlásáról szóló tárgyalásunk során kialkudott kedvezmény bőven fedezi a díjunkat. Így a lehető legjobb döntést hozhatja meg külön ráfordítás nélkül.

Előzetes költségátalány:

390.000 Ft + ÁFA (levonva a jutalékból)

Jutalékunk,

attól függően, hogy melyik nagyobb:

a vételár 2%-a + ÁFA, vagy
az irányár és a szerződött ár
különbözetének 20%-a,
minimum 2 500 000 Ft + ÁFA

Segítünk megtalálni ingatlanát!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat!

Amennyiben nem szeretne várni, hívja kollégánkat:

+36 20 933 3440

Legyen Ön is informált az új ingatlanokról!

Iratkozzon fel az Origo-Sánta hírlevelünkre, naprakész információkkal látjuk el a nyugat-magyarországi ingatlanpiacról!

További SZOLGÁLTATÁSAINK

Kiegészítő szolgáltatásaink segítségével támogatni tudjuk a vételi folyamat minden aspektusát, legyen szó finanszírozásról, biztosításkötésről, statikai vagy műszaki ellenőrzési feladatokról.

Compare listings

Compare