Ingatlanfejlesztés

Szívesen veszünk és adunk el ingatlanokat, azonban a legjobban az inspirál bennünket, hogy a két tranzakció között a lehető legjobbat hozzuk ki belőlük! A tapasztalat és a gondos tervezés eredményeként egyensúlyba kerülhet a hasznos alapterület maximalizálása, a költségek racionális keretek között tartása, az ingatlan értéknövekedése az értékállósággal és használhatósággal. 

Cégünk nem csak tanácsadóként, hanem akár társfejlesztőként vagy önálló beruházóként is szívesen részt vesz a projektekben!

Miért dolgozzon velünk?

A felújítási, átalakítási és új építési ingatlan ügyletek bevett szereplőiként kapcsolati tőkénk révén a legtöbb esetben elsőként értesülünk a lehetőségekről. Saját ingatlanjaink fejlesztése és felújítása mellett lehetőségeket is biztosítunk azoknak az ügyfeleknek, akik a következő projektjüket keresik.

Szakértői csapatunk minden egyes felkínált lehetőséget megvizsgál annak érdekében, hogy felmérjük annak megvalósíthatóságát, életképességét és jövedelmezőségét.

Szolgáltatásunk előnyei

  • Egyszerűbb és kedvezőbb projektfinanszírozás a szakmai előkészítettség miatt.
  • Gyors megvalósíthatósági és árazási döntések.
  • Egyablakos megoldás: nem csak a fejlesztést vállaljuk, hanem beszerezzük a fejleszthető ingatlant és akár a hasznosításban (eladás, bérbeadás is részt veszünk) komplett projektmenedzsment szolgáltatás keretében.
  • A kivitelezői és értékesítési piacon is kiterjedt kapcsolatrendszerrel rendelkezünk.

Segítünk ingatlana értékesítésében!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérje ajánlatunkat!

Amennyiben nem szeretne várni, hívja kollégánkat:

+36 20 933 3440

Legyen Ön is informált az új ingatlanokról!

Iratkozzon fel a hírlevelünkre, és mi naprakész információkkal látjuk el a nyugat-magyarországi ingatlanpiacról!

További SZOLGÁLTATÁSAINK

Kiegészítő szolgáltatásaink segítségével támogatni tudjuk a vételi folyamat minden aspektusát, legyen szó finanszírozásról, biztosításkötésről, statikai vagy műszaki ellenőrzési feladatokról.

Compare listings

Compare