Loxone okosotthon rendszerek a Natura Vita Residence lakásokhoz

Loxone okosotthon

A Natura Vita Residence lakások kialakításakor mindenben a maximumra törekszünk, legyen az tervezés, alapanyag-használat vagy kivitelezés. Nem is volt kérdés, hogy a luxus igényeket is kielégítő lakásokba intelligens automatizálás is kerüljön, hiszen még gondtalanabbá, kényelmesebbé és gazdaságosabbá teszi a hegykői életet. Nézzük meg, pontról pontra, hogyan teszi mindezt.

Mi az az okosotthon rendszer?

Az okosotthon olyan technológiai megoldás, amely különböző eszközök, szenzorok és vezérlők összekapcsolásával lehetővé teszi a lakás vagy épület intelligens, automatizált irányítását. A Natura Vita Residence All inclusive csomagban vásárolt lakások az okosotthon rendszert is tartalmazzák.

Természetesen a rendszert úgy alakítottuk ki, hogy az egyes funkciók használata opcionális és a lakók maguk dönthetik el, hogy melyeket használják vagy éppen mellőzik a mindennapokban.

Miért a Loxone Smart Home rendszer?

A 2009-ben alapított Loxone forradalmasította az intelligens okosotthonok piacát a Loxone Miniserverrel és mára piacvezetővé vált a szegmensben. Rendszereikkel olyan épületeket és lakásokat hozhatunk létre, amelyek emberi beavatkozás nélkül is tudják, hogy mit kell tenniük, legyen szó a biztonságról, az energiahatékonyságról vagy éppen a kényelemről.

Ha okosotthon rendszerrel szerelt lakásban él, akkor többé nem kell aggódnia a lakás miatt, akkor sem ha hetekre, hónapokra el kell utaznia, mert távolról is bármikor

  • ellenőrizheti a lakás állapotát,
  • értesül arról, ha illetéktelenek járnak a lakásban,
  • vezérelheti a világítást, a hűtést, fűtést és árnyékolást,
  • vezérelheti a biztonsági rendszert stb.
loxone okosotthon rendszer

Loxone rendszer a Natura Vita Residence lakásokban

Az All inclusive csomagban értékesített lakások okosotthon rendszere

segít optimalizálni az energiahatékonyságot
A Loxone okosotthon rendszer intelligens helyiség szabályozása folyamatosan monitorozza és optimalizálja az energiaköltségeket. Így hosszútávon rendkívül alacsony rezsivel, felesleges kiadások nélkül, fenntarthatóan üzemeltethető a lakás.

lehetővé teszi a távoli vezérlést
Az okosotthon lakások világítása, hűtése, fűtése vagy más funkciói bármikor, bárhonnan egyetlen érintéssel is vezérelhetők. Ehhez csak egy tabletre vagy mobiltelefonra van szükség. Az alkalmazás használata nagyon egyszerű és kényelmes, kortól függetlenül gyorsan megtanulható.

értesítést küld a biztonsági kockázatokról
Mennyivel pihentetőbb úgy nyaralni, hogy tudjuk, a lakásunkkal minden rendben van. Ha pedig mégis elfelejtettünk vagy történik valami, esetleg azonnal értesülünk róla. A Loxone okosotthon azonnali értesítést vagy riasztást küld, ha nyitva maradt az ablak vagy mozgást észlel a házban a lakók távolléte alatt.

automatikusan az otthon tartózkodáshoz igazítja a fűtés- és hűtésrendszer működését
Az intelligens jelenlét érzékelők észlelik, ha lakók otthon tartózkodnak és automatikusan ehhez igazítják a fűtést, a hűtést és a világítást is. Nincs több feleslegesen energiafelhasználás és kiadások.

egyszerűbbé és kényelmesebbé teszi a kommunikációt
Az okosotthon rendszer a vendégvárást is kényelmesebbé teszi, hiszen a tableten vagy a mobiltelefonon megjeleníti a kaputelefon videó képét, így mindig tudhatjuk, ki csenget éppen és kinek nyitunk kaput a távolból.

És ez még nem minden!

Opcionálisan kérhető okosotthon funkciók

A fenti funkciókat az All inclusive csomag automatikusan tartalmazza, a rendszer azonban ennél tovább is bővíthető még több biztonsági, kényelmi és energiahatékonyságot növelő funkcióval.

Teljes szünetmentes- és túlfeszültség védelem

A funkcióval akár 72 órán át tartó szünetmentes és túlfeszültség védelemmel láthatók el a lakások, így a legrosszabb időjárási körülmények között is zavartalan a lakás működése.

Csodálatos hangzás mozi- és zenerajongóknak

A funkció segítségével a kivitelezés során magas színvonalú QUADRAL hangfalakat építünk be, amelyek akár zónákra bontva, a legmagasabb minőségben gondoskodnak a tökéletes hangzásról filmezés vagy zenehallgatás közben. A rendszer a kaputelefonnal és a riasztóval is összeköthető, valamint a Spotify és Airplay támogatással teszi még kényelmesebbé a zene- és filmválasztást.

Okos füst- és vízbetörésérzékelők

A Loxone okos füst- és vízbetörés érzékelői azonnal riasztást küldenek a mobilra vagy tabletre, ha káresemény történik a lakásban. Így akár a világ másik részéről is percek alatt intézkedhet, anélkül, hogy nagyobb anyagi veszteség érné.

Okos világításvezérlés

A Loxone okos világításvezérlése lehetővé teszi, hogy akár minden egyes fényforrást teljesen egyedileg a saját igények szerint vezéreljük. A villanykörök optimalizálásával pedig pontosabban tervezhetőek a kiadások.

A Natura Vita Residence okosotthon modern technológiai megoldásai kényelmesebbé, biztonságosabbá és energiahatékonyabbá teszik a lakásokat. Teljes mértékben emberi közreműködés nélkül üzemeltetik azokat, miközben a kontroll végig a lakók kezében marad, akkor is ha otthon vannak és akkor is, ha éppen utaznak, nyaralnak valahol.

Ha olyan otthont keres, ahol a minőség és az innováció kéz a kézben jár, a Natura Vita Residence a tökéletes választás. Nézze meg a még elérhető lakásokat!

Megnézem a lakásokat »

Compare listings

Compare