6 ok, amiért a Natura Vita Residence nyílászárók esztétikailag és energetikailag is jól teljesítenek

Kömmerling nyílászárók

A új lakásvásárlás egyik legfontosabb szempontja az alacsony rezsi- és fűtésköltség. Ez az a pont, ami miatt kulcskérdés, hogy milyen nyílászárók kerülnek beépítésre. A Natura Vita Residence lakásoknál ebben sem kötöttünk kompromisszumot. Sőt, Európa vezető műanyag ablak- és ajtóprofilgyártóját, a Kömmerlinget választottuk. 6 nyomos érvünk is van arra, hogy miért.

A Kömmerlingről

“Ma a holnapért”. Ez az 1897-ben, Karls Kömmerling által alapított vállalat szlogenje. A márka mára Európa Nr. 1. műanyag ablak- és ajtóprofil-gyártójává nőtte ki magát. A Kömmerling napjainkban egyet jelent a fenntarthatósággal, hiszen a lehető legkisebb környezeti lábnyom mellett a lehető legjobb minőségű ablakokat gyártja. Változatos rendszerkínálata tökéletesen passzol a Natura Vita Residence látványos terveibe és maximálisan kiszolgálja a magas hőszigeteléssel szemben támasztott elvárásokat is.

Ha minőségi nyílászáró, akkor csak Kömmerling

A Kömmerling a minőség és az innováció ideális képviselője, ezért a Natura Vita Residence lakásokba is a márka csúcskategóriás termékeit választottuk. Ezek a nyílászárók látványosan szépek, könnyen kezelhetők, kitűnő hang- és hőszigetelők és kiemelten biztonságosak is egyben.

6 ok, amiért a nyílászáróink minden téren jól teljesítenek

1.3 rétegű üvegezés meleg peremmel

A Kömmerling nyílászárók választásakor az elsődleges szempont a kiváló hőszigetelés biztosítása volt, ezért minden nyílászáró 3 rétegű üvegezéssel, meleg peremmel kerül a helyére. Ez azért is jó és megtérülő döntés, mert így minimális hőhíd sem keletkezik, és az üvegen lévő párakicsapódás sem jellemző. Mivel a meleg perem érezhetően tovább növeli a szigetelés hatékonyságát, nem volt kérdés, hogy a Natura Vita Residence ablakok is így készülnek.

2. 88 mm-es nyílászáró profil

A hazai gyakorlatban a 76 mm-es nyílászáró profil a megszokott. A 82 mm-es már ritkaságnak számít, de a Natura Vita Residence tervezésekor ebben is a maximumra törekedtünk. A 88 mm beépítési mélységű profil magas hőszigetelési értékeit tovább növeli a lakás kitűnő hőtartó képességét.

3. 7 kamra, 3 gumitömítés

A háromszoros gumitömítés fokozott vízzárást és kiváló széltömítést biztosít, míg a magas hőszigetelési értékeket a thermo középtömítés és a 7 légkamra garantálja. Ezzel a kifinomult hő- és hangszigetelési technológiával az elegáns formák mellett sem kell kompromisszumot kötnünk.

4. Alumíniumredőny motoros mozgatással

A nyílászáró árában a redőny extra kiadást jelent és legtöbbször a lakás ára csak a redőnyelőkészítést tartalmazza. A Nature Vita Residence lakásokban azonban a motoros mozgatású alumíniumredőny is a csomag része. Így reggelenként csak egyetlen gombnyomás és máris élvezhetjük a nap éltető erejét. Okosotthon technológiával összekötve pedig a rendszer akár automatikusan vezérli a redőnyöket, igazodva a kint hőmérséklethez és napsütéshez, ezzel is optimalizálva a hűtés és fűtés költségeit.

5. Időtálló és gyönyörű alumínium borítás

A Natura Vita Residence lakásokat modern antracit színű nyílászárókkal és alumínium borítással terveztük. Így nemcsak rendkívül látványosak, de az extra laumínium borítás is támogatja a szigetelési elvárásokat. Az alumínium borítás jelentős extra költséget jelent, ezért magánházakon is ritka, társasházak esetén pedig egyértelműen a luxuskategória sajátja. A Natura Vita Residence lakások esetén ezért nem számítunk fel további díjat.

6. Szúnyogháló minden nyílászárón

Egy aprócska szúnyog a legnyugodtabb nyári estét és a pihentető alvást is képes tönkretenni. Bár nem megszokott, de nálunk nem is volt kérdés, hogy a minden helyiségben került szúnyogháló az ablakra.

A Kömmerling nyílászárók választása nemcsak technológiai és minőségi szempontból volt nyilvánvaló és egyértelmű döntés, hanem a fenntarthatóság és az időtállóság miatt is. Ahogy a fentiek is tükrözik, a Natura Vita Residence lakásokban minden apró részletre odafigyeltünk, hogy a lakóink a legmagasabb komfortot élvezhessék.

A beruházás során nemcsak a mai elvárásoknak, szabályozásoknak szeretnénk megfelelni, hanem a holnap kihívásaira is gondoltunk. Így a választott nyílászárókkal is garantáljuk, hogy a lakók nemcsak most, de hosszú távon is élvezni fogják a Natura Vita Residence kényelmét, a biztonságát és a gazdaságosságot.

Ha olyan otthont keres, ahol a minőség és az innováció kéz a kézben jár, a Natura Vita Residence a tökéletes választás. Nézze meg a még elérhető lakásokat!

Megnézem a lakásokat »

Compare listings

Compare