5 évig ingyenes fűtés

natura vita residence

Legújabb beruházásunk, a hegykői Natura Vita Residence prémium lakásai olyan kiemelkedően magas műszaki tartalommal épülnek, hogy magabiztosan tudjuk átvállalni a fűtési költségeket egészen 2030-ig. Ráadásul a fenntartási költségek hosszútávon is kedvezően tarthatók, ami mellé páratlan komfort is társul. Olvasson tovább, máris eláruljuk, miért bízunk ennyire a beépített műszaki tartalomban.

Napjaink elszabaduló energiaárai mellett a rezsiköltség a lakásvásárlás egyik legfontosabb szempontja. Ráadásul a 2024. január 1-től bevezetésre kerülő szabályozások és a kötelező energetikai tanúsítvány is az alacsony energiafogyasztású és fenntartási költséggel rendelkező épületek irányába tolja a lakásvásárlási trendeket.

Fontos azonban tudni, hogy az elnagyolt tervezés, a korszerűtlen kivitelezés, illetve a nem megfelelő vagy kispórolt alapanyagok hosszútávon akár a sokszorosára is növelhetik a havonta fizetendő fűtés- és hűtés költségeit. Új lakás vásárláskor ezért mindenképpen érdemes utánajárni a várható fűtés- és költségeknek.

A várható fűtés- és hűtés költségeit befolyásolják

  • az ingatlan műszaki paraméterei,
  • a beépített hőszigetelő alapanyagok minősége,
  • a kiemelkedő hő- és hangszigetelő tulajdonságú nyílászárók,
  • a hatékony hőtermelő- és leadó berendezések,
  • és a korszerű hőszabályozó rendszer is.

A Origo-Sánta Építő Zrt. által épített lakásokat úgy tervezzük és fejlesztjük, mintha magunknak építenénk, ezért a térségben megszokottnál magasabb minőségben, az elvártnál emeltebb műszaki tartalommal és anyaghasználat mellett készülnek.

Nézzük, mit jelent ez a gyakorlatban:

Ezért merjük 2029-ig átvállalni a fűtésköltségeket

Hatékony Samsung vagy Daikin hőszivattyú

A Natura Vita Residence lakásokba

a legkorszerűbb és legújabb generációs Samsung vagy Daikin levegő-víz hőszivattyúk felelnek a meleg levegő előállításáért vagy éppen hűtéséért.

Csúcsminőségű Variotherm mennyezeti hűtő- és fűtő panalek

Az építés során a tűzgátló gipszrostlemezekbe gyárilag elhelyezésre kerülnek a 5 rétegő bordázott csövek, a csúcsminőségű Variotherm hűtő-fűtő rendszer és az álmennyezet is. Így a kialakítás rendkívül szép, az alacsony hőmérsékleten nagy felületen leadott mennyezeti fűtés és hűtés pedig kellemes, egyenletes hőérzetet biztosít. Csendes és huzatmentes működésével páratlanul komfortossá teszi a mindennapokat.

Óriási előnye, hogy a lakberendezést nem akadályozzák a radiátorok. Egészségügyi szempontból pedig nem elhanyagolható, hogy padlófűtés hiányában a szőnyegben lévő por sem kering a levegőben.

Korszerű okosotthon fűtésszabályozó rendszer

A Natura Vita Residence lakásokat úgy terveztük, hogy a hagyományos manuális vezérlés mellett az okosotthon technológiák előnyei is érvényesülhessenek. A Loxone okosotthon rendszer intelligens szabályozó rendszere folyamatosan monitorozza, optimalizálja és takarékossá teszi az energiaköltségeket. Működését az épület saját időjárásállomása által mért pontos adatok és a lakásban opcionálisan elhelyezett jelenlétérzékelők is támogatják. Így a fűtési programokat a rendszer az otthontartózkodásnak megfelelően alakítja.

Prémium Danfoss hőmennyiségmérők

A korrekt elszámolás kulcsa az elfogyasztott hőmennyiség precíz mérése. Ezt a Natura Vita Residence otthonokban a lakásonként egyedileg kialakított Danfoss hőközpont ultrahangos technológiája méri a lehető legpontosabban.

Kiemelkedő hő- és hangszigetelő anyagok és Kömmerling nyílászárók

Az alacsony fűtésköltség egyik kulcsa a beépített hőszigetelés minősége és kivitelezése. A Natura Vita Residence épülete kiugró, BB+ energiatanúsítvánnyal rendelkezik, amelyet a 15-20 cm-es hőszigetelés, valamint a prémium 7 kamrás, 88 mm tokszélességű, 3 rétegű üveggel ellátott, kívülről alumíniumborítású Kömmerling nyílászárók alapoznak meg.

A Natura Vita Residence lakások az előrelátó, tudatos tervezésnek és a kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően a régióban egyedülálló komfortot kínálnak, miközben a fenntartási költségek hosszútávon is rendkívül alacsonyan tarthatók.

Bízunk a beépített műszaki tartalomban, ezért az All inclusive csomagban értékesített lakások esetén 5 teljes évig átvállaljuk a fűtésköltséget (összesen 1,5 millió Ft-ig, azaz évi 300 000 Ft-ig), így a tulajdonosoknak legkorábban 2029-ben kell fűtésköltséget fizetniük. Az alkalmazott technológiai megoldásoknak köszönhetően azonban ezt követően sem kell elszálló költségektől tartani.

Natura Vita Residence lakásokban a luxus és a gazdaságosság kéz a kézben jár, így igényes vásárlóink valódi értéket kapnak a pénzükért.

Nézze meg a még elérhető lakásokat »

Compare listings

Compare